Kwaliteit

Wij zijn trots op onze organisatie, Kraamzorg de Kempen, die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en de organisatie heeft alle kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Jij bent hierdoor verzekerd van de hoogste kwaliteit. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.
We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ISO/HKZ. Dit houdt in dat er ieder jaar een controle door een onafhankelijk instituut plaatsvindt op de kwaliteitseisen en de uitvoering daarvan. We werken met protocollen, richtlijnen en een gedragscode die onderdeel uitmaken van deze kwaliteitseisen. Deze worden dan ook zorgvuldig bewaakt.
Daarnaast hebben we het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Dat wil zeggen dat de begeleiding van moeders die graag borstvoeding willen geven van hoge kwaliteit is.

Onze kraamverzorgenden zijn uiteraard gediplomeerd en volgen regelmatig (bij)scholingen. Bovendien staat ieder van ons ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg. Wist je bijvoorbeeld, dat kraamverzorgenden regelmatig geschoold worden om op de hoogte te blijven van al het nieuws op het gebied van kraamzorg?
Onze kraamverzorgenden houden rekening met jullie wensen en gezinssituatie en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je terug kan kijken op een fijne en onvergetelijke kraamperiode.

Wij hebben gegevens van je nodig om kraamzorg te kunnen verlenen, wij houden ons aan de privacy wet die is ingegaan op 25 mei 2018. Alles hierover lees je in onze privacy verklaring, te vinden op de inschrijfpagina.

'
'
'
'