Kwaliteit

Wij zijn trots op onze organisatie, Kraamzorg de Kempen, die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel, de organisatie heeft alle kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Jij bent hierdoor verzekerd van de hoogste kwaliteit. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

 

We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ISO/HKZ. Dit houdt in dat er elk jaar een controle door een onafhankelijk instituut plaatsvindt op de kwaliteitseisen en de uitvoering daarvan. We werken met protocollen, richtlijnen en een gedragscode die onderdeel uitmaken van deze kwaliteitseisen. Deze worden dan ook zorgvuldig bewaakt.

 

Daarnaast hebben we het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Dat wil zeggen dat de begeleiding van moeders die graag borstvoeding willen geven van hoge kwaliteit is.

Onze kraamverzorgenden zijn uiteraard gediplomeerd en volgen regelmatig (bij)scholingen. Bovendien staat ieder van ons ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Wist je bijvoorbeeld, dat kraamverzorgenden jaarlijks geschoold worden om op de hoogte te blijven van al het nieuws op het gebied van kraamzorg?
Onze kraamverzorgenden houden rekening met jullie wensen en gezinssituatie en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je terug kan kijken op een fijne en onvergetelijke kraamperiode.

 

Via Zorgkaart Nederland kun je een review plaatsen over hoe je onze zorg hebt ervaren. Dit is voor andere cliënten die zich aan het oriënteren zijn erg prettig omdat ze zich dan kunnen verdiepen in onze kwaliteiten. Graag zien wij je review tegemoet.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandKraamzorg De Kempen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Wij hebben gegevens van je nodig om kraamzorg te kunnen verlenen, wij houden ons aan de privacy wet (AVG) die is ingegaan op 25 mei 2018. Alles hierover lees je in onze privacy verklaring, te vinden op de inschrijfpagina.

 

Sinds januari 2021 zijn wij een erkend leerbedrijf. We zijn er trots op dat we nieuwe kraamverzorgenden mogen opleiden tot gemotiveerde collega’s in kraamzorgland. Zo kan het gebeuren dat er een stagiaire met onze kraamverzorgende meeloopt in jouw gezin, dit om de stagiaires in de praktijk een kans te geven om het vak te leren. Alleen door het opleiden van nieuwe collega’s kan ons beroep blijven bestaan en zullen in de toekomst ook jullie kinderen gegarandeerd zijn van goede, professionele kraamzorg.

 

'
'
'
'
'